Over Leg Avenue:

Leg Avenue vindt zijn oorsprong in Los Angeles en is ontstaan als een familiebedrijf in beenmode.  De Tsai familie begon het ontwerpen van unieke beenmode en verkocht dit op markten en kiosken in Los Angeles . Van kousen tot lingerie,  het kleine familiebedrijf ontwikkelde zich snel met innovatieve en originele ontwerpen en werd in 1999 omgedoopt tot Leg Avenue inc.  Leg Avenue is in het afgelopen decennium een van de meest toonaangevende merken geworden op het gebied van beenmode, lingerie en kostuums.

Uitdaging:

Leg Avenue wilde graag een nieuwe site met een geïntegreerde en een zeer gebruiksvriendelijke internationale B2B web shop voor de rechtstreekse verkoop in 53 landen aan de zakelijke klanten van Leg Avenue, inclusief webservices en dropshipment mogelijkheden..

Oplossing:

Een Eezeebee  B2B webshop in de ‘Look & Feel’ van Leg Avenue, die via de  Efashion Engine van Eezeebee.com rechtstreeks aan Microsoft Dynamics is gekoppeld.

Resultaat:
Eezeebee heeft bij Leg Avenue het E-fashion platform geïmplementeerd en hiermee de mogelijkheid gecreëerd om de bestellingen door zakelijke klanten volledig via het internet te laten verlopen. Door koppeling van de applicatie met het ERP systeem middels de e-Fashion Engine hebben zakelijke klanten inzicht in de werkelijk beschikbare  voorraad en kan er direct ge-orderd worden in het systeem.