Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van apparel en lederen riemen, staat Petrol Industries synoniem voor authenticiteit. Een rouwe en iconographic look, met wortels in workwear en geïnspireerd door American classics; streeft Petrol Industries er continu naar om collecties neer te zetten met een uitgesproken stijl, rijk qua materiaal gebruik en afwerking. Een obsessief oog voor detail resulteert in een product dat aanspreekt bij diegenen die op zoek zijn naar een authentieke vintage stijl.

Uitdaging:
Een uiterst gebruikers vriendelijke en meertalige order omgeving waarin zowel vertegenwoordigers als zakelijke klanten van Petrol Industries zelfstandig hun orders konden plaatsen. Daarnaast was er en duidelijke wens om de BTW nummers in het buitenland automatisch te checken voor orderacceptatie en om de verkopers de mogelijkheid te geven de marge aan te passen. Petrol Industries maakt gebruik van Microsoft Dynamics (Navision).

Oplossing:
De E-fashion Engine oplossing van Eezeebee voorzien van best practise B2B shop, aangevuld met de modules voor BTW nummer controle en marge berekening.

Resultaat:
Het nieuwe B2B platform automatiseert de orderstroom voor zowel stocksales als voororders en ontlast daarmee de verkoop binnendienst. Petrol Industries klanten hebben 24/7 inzicht in hun account, voorraden, acties, promoties en prijzen.