Over Tumble ‘N Dry
Tumble ’N Dry is een hip, stoer en betaalbaar kinderkledingmerk. De kleding is lekker draagbaar en volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste trends. Tumble ’N Dry gelooft in design voor elke dag happinez! Gemaakt met positieve energie. Voor alle stoere kids!
De persoonlijkheid van Tumble ‘N Dry wordt gekenmerkt door het idee dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en moet betaalbaar zijn voor iedereen. De liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert.

Uitdaging:
De uitdaging voor Eezeebee: het automatiseren van de orderstroom met in- en export naar Axapta voor zowel stocksales als voororders.

Oplossing:
een e-Fashion B2B shop van Eezeebee.

Resultaat:
Eezeebee heeft voor Tumble ‘N Dry een complete meertalige B2B shop ontwikkeld met koppelingen naar Axapta, het ERP systeem van Tumble ‘N Dry. De nieuwe B2B shop van Tumble ‘N Dry biedt de klanten, naast snelheid, gemak en inzicht in het orderverleden, de collectie, voorraad, promoties en prijzen, een eigen merkbeleving.