Expresso Fashion is van start gegaan met de B2B webshop en App van Eezeebee.

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel onze oprichtster als ruim 70% van het Expresso-team is vrouw. En wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken.

Met hun collecties helpt Expresso Fashion je om je sterkste punten te accentueren en je zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Vanuit het hoofdkantoor in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties voor de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Expresso beschikt over 30 eigen Expresso Stores in Nederland en België en levert aan ca. 800 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De B2B (webshop en app), B2C, PIM/PLM en Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is. www.eezeebee.com

Lees meer over Expresso Fashion op www.expresso.nl

SinterklaasHorloges