Gentiluomo heeft gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee. Gentiluomo heeft meer dan 20 jaar ervaring in luxe herenmode. Het merk staat voor Pure Premium Fashion. Kernwaarden van het merk zijn Italiaanse inspiratie, modern, verfijnd en modisch.

Alle Gentiluomo-producten zijn met veel zorg en oog voor detail ontworpen, uniek en en vervaardigd uit rijke materialen, styling en make-up. De productie bevindt zich over de hele wereld met een sterke basis in Italië. Gentiluomo werkt alleen met verantwoordelijke high-end producenten die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. De Gentiluomo-collectie wordt verkocht in verschillende luxe warenhuizen en vele exclusieve herenboetieks.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.
www.eezeebee.com

Lees meer over Gentiluomo op https://gentiluomo.com

ultra violet kleur van 2018e-commerce in china