Rossignol klant eezeebee

Het Franse topmerk Rossignol, opgericht in 1907, heeft gekozen voor de Eezee B2B e-commerce en Sales APP van Eezeebee. Rossignol is wereldwijd een belangrijke speler op de wintersportmarkt. De meer dan 100 jaar aan ontwikkeling, innovatie en ervaring maakt van Rossignol een topper in zijn segment. Het is geen gewoon ski- en snowboardmerk, maar een concept op zich. Rossignol is innovatief en authentiek. De complete collectie biedt voor ieder wat wils; voor ski en snowboardfanaten van elk niveau tot degene die gewoon lekker wil genieten van de bergen en de sneeuw. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt in hardwaren voor heren en voor dames, waarmee Rossignol een voorloper is. De Rossignol Team Riders  zijn erg belangrijk voor de Rossignol Research & Development afdeling. Er wordt goed naar ze geluisterd zodat vernieuwde producten kunnen helpen hun prestaties en die van andere wintersporters te verbeteren.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales App), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.
www.eezeebee.com

Lees meer over Rossignol: www.rossignol.com

wolky eezeebeeJuffrouw Jansen logo