JuliaJune kiest voor Eezeebee

JuliaJune is edgy, vrouwelijk ongehoorzaam en romantisch tegelijk. JuliaJune is verslingerd aan het leven; haar dynamische persoonlijkheid werkt aanstekelijk. Ze neemt het leven en zichzelf niet te serieus en staat altijd open voor nieuwe ervaringen.

JuliaJune wordt hebberig van mode en is hongerig op zoek naar schoonheid. Ze leeft haar leven “to the max”, houdt van haar vrijheid en volgt haar eigen regels. Ze is een integrerende vrouw.

De toekomst brengt haar …

Alles wat ze wil!

Juist daarom JuliaJune heeft gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over JuliaJune op https://juliajune.com/brand/