Rino & Pelle is gefundeerd op het geloof in vakmanschap en het creëren van tijdloze klassiekers.

Een sterk ethos in duurzame stukken die uiteindelijk garderobe favorieten worden, hebben het merk gevormd tot wat het nu is. Kleren waar we graag in leven, worden een verlengstuk van onze emoties waardoor ze deel uitmaken van onze dierbare herinneringen in het leven.

Sinds 1987 is de belangrijkste bron van inspiratie afkomstig uit oude stadscentra die de levendige mix van zowel klassieke als moderne elementen met elkaar verbindt. Door een concept te brengen dat klassieke details combineert met een schone esthetiek, levert Rino & Pelle kledingstukken die geschikt zijn voor die moeiteloze chique stijl.

Ook Rino & Pelle heeft gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over Rino & Pelle op https://www.rino-pelle.com

Logo JuliaJune