Giovane staat voor vrouwelijke intuïtie, wijsheid en kracht. Kleren die je laten stralen omdat je er trots op bent een vrouw te zijn.

Giovane is vrouwelijk, kleurrijk, plagend en moeiteloos. Normen voor het ontwerp zijn: sterke prints, rijke materialen, een perfecte snit, een mooie afwerking en een oog voor detail.

Met grote liefde voor esthetiek en uitmuntende expertise creëren ze kleding voor de meest veeleisende garderobes. Kleding die voldoet aan alle aspecten van het leven. Giovane geeft vrouwen de gelegenheid om zich naar boven of naar beneden te kleden, afhankelijk van de gelegenheid, vanwege de uitgebreide keuze aan stukken van easy going broeken tot speciale jurken.

Giovane is een toevoeging aan je garderobe, comfortabel te dragen en gemakkelijk om van te houden. Een merk waarmee je je vrouw voelt. Omdat het geweldig is om een ​​te zijn …

Juist daarom heeft Giovane gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over Giovane op https://giovane.be

Logo JuliaJuneWilbers en Wilbers logo