Frans Muller Benelux BV, een familiebedrijf met een traditie van meer dan 165 jaar. Rutger Muller is inmiddels de zesde generatie die het familiebedrijf leidt. Het bedrijf is in 1853 opgericht in Groningen. Zoals in de TIJDLIJN, is er sinds 1853 veel gebeurd en laat het bedrijf keer op keer zien mee te gaan met de tijd. De wensen van de branche worden in de gaten gehouden en door activiteiten als het veranderen van de focus, innovaties met betrekking tot de groeiende digitale wereld en het uitbreiden van de klantenbasis wordt hier optimaal aan voldaan.

Frans Muller Benelux BV levert een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige schoenverzorgingsproducten aan de schoenenbranche in de Benelux; schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport, schoenspanners, veters, pantoffels en voetverzorgingsproducten. Eigenlijk allesbehalve schoenen!

Zoals in alle goede familiebedrijven is ook de betrokkenheid bij de klanten en de producten groot. De bedrijfsvoering is gericht op continuïteit. Bij continuïteit hoort een prima klantenrelatie, optimale service en samenwerking. Als marktleider en pure specialist heeft Frans Muller daarom gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee, aangevuld met PIM/PLM.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front-end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over Frans Muller op https://fransmuller.nl/

Wilbers en Wilbers logoEezeebee Stockbase