Wilbers & Wilbers is een Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de kledingindustrie die teruggaat tot 1932. Het begon allemaal met de kleine winkel van opa Piet die zijn zorgvuldig geselecteerde stoffen rechtstreeks aan consumenten verkocht. Vervolgens begon het gezin stap voor stap met het ontwerpen en zelf kleding op maat maken en de kleine winkel begon een professionele onderneming te worden.

Vandaag is Wilbers & Wilbers een toonaangevend Europees bedrijf in de feestkledingindustrie, nog steeds gerund door de familie Wilbers.

Om hun klanten nog beter te faciliteren heeft Wilbers & Wilbers recentelijk gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front-end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over Wilber & Wilbers op https://www.wilbers-wilbers.nl/

Giovane EezeebeeFrans Muller Catalogus