stockbase

Zowel merken als retailers hebben een uitdaging als het gaat over het bedienen van de veranderende (online) consument. Stockbase biedt hierin een eenvoudige oplossing door ketenpartners aan elkaar te verbinden. Doordat vrije voorraden en afbeeldingen van merken worden gekoppeld aan e-commerce kanalen van retailers ontstaat meer zichtbaarheid van producten. Verkoopkansen voor zowel merk als retailer worden hierdoor sterk vergroot. Stockbase is een innovatief en sterk groeiend online platform dat via één gebruikersinterface zowel nationaal als internationaal leveranciers en retailers met elkaar verbindt.

Sinds kort kan dit lopen via de interface van Eezee B2B, waardoor u als leverancier binnen 1 oplossing van beide diensten gebruik kunt maken. Al meerdere gezamenlijke klanten maken hier gebruik van. Wilt u meer weten over onze samenwerking neem dan contact met ons op. Meer informatie over Stockbase vindt u terug via www.stockbase-connect.com.

Frans Muller CatalogusRehall enjoys the ride with eezeebee