Toen Ronald Smits in 1999 met het bedrijf Rehall-outerwear begon, wilde hij onbeperkte mogelijkheden bieden aan iedereen die graag sneeuw in gaat om zich te vermaken!

In de loop der jaren zijn de collecties gegroeid en konden ze hun producten ontwikkelen tot wat ze nu zijn, functionele bovenkleding gemaakt van hoogwaardige materialen die alle comfort en het plezier bieden dat je nodig hebt als je je in de sneeuw begeeft.

Rehall wil dat iedereen zich goed voelt bij het dragen van Rehall-producten, daarom maken ze zowel het ontwerp als de vorm van hun kleding op een manier die bij je past.

Juist daarom heeft Rehall gekozen voor de B2B webshop en App van Eezeebee.

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs, waardoor deze eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunnen ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk, om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten, die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De Eezee B2B (webshop en Eezee Sales app), Eezee B2C, Eezee PIM/PLM en Eezee Channel Manager sluiten naadloos op elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Eezeebee heeft standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in het ERP systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw ERP systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.

Lees meer over Rehall op https://www.rehall.com/m/

Eezeebee StockbasePERFECT FIT DYTJ