Verkoop eenvoudig op marktplaatsen, adverteer op Google Ads, en nog veel meer met  feedmanagement tool Channable!

Als je als online shop actief bent in de fashion branche, wil je natuurlijk op zoveel mogelijk plekken zichtbaar zijn. Dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten of enorm complex te zijn. Door de komst van Amazon NL en COVID-19 is de markt verschoven en is het belangrijker dan ooit om online zichtbaar te zijn. Met de koppeling tussen Eezeebee en Channable verkoop je in een handomdraai op vele verschillende kanalen, zoals Google Shopping, Bol.com, Amazon, Winkelstraat.nl,  Fashionchick en nog veel meer. 


De alles-in-één-tool Channable bevat vele functies, zoals het verkopen op (internationale) kanalen, zoals vergelijkingssites en affiliate netwerken. Daarnaast biedt de tool features om items op marktplaatsen te adverteren, plus een orderconnectie om de orderafhandeling en voorraadsynchronisatie te automatiseren. Ook heb je de mogelijkheid om te adverteren op Google Ads en Microsoft Advertising met Channable’s SEA tool. En last but not least: Channable stelt je in staat om geautomatiseerd op performance te sturen met de ingebouwde Google Analytics koppeling. 

Met behulp van al deze features kan de gebruiker alle feeds en marktplaats koppelingen beheren in één tool. Je zit niet vast aan een contract, maar profiteert van maandelijkse flexibiliteit en transparantie. Importeer eenvoudig je producten door de koppeling te maken met je Eezeebee software. Maak gebruik van onze internationale kennis om overal te kunnen adverteren!

Geïnteresseerd? Maak een Channable Trial account aan en je wordt volledig ondersteund bij de opzet van jouw Channable account. Zodra je een koppeling actief zet, gaat het account over op een betaald abonnement. Ga je voor 1 juli live dan kan je de hele maand juli gratis gebruik maken van Channable. Gebruik de volgende code: “EEZEEBEE_NL13” bij het aanmaken van het Channable account om gebruik te maken van deze introductiekorting!

Klik hier (onderaan de pagina) op de button om je account aan te maken en vergeet daarbij dus niet om de code: EEZEEBEE_NL13 te gebruiken voor de introductie aanbieding:

https://www.channable.com/nl/platform/eezeebee/

Om uw Eezee b2b vervolgens te koppelen aan uw nieuwe Channable account stuurt u een bericht aan support@eezeebee.com dan zorgen wij voor de integratie van uw Eezee b2b naar uw Channable account.

Eventuele orders die ontstaan in het netwerk van Channable worden automatisch door uw Eezee b2b opgehaald en ingelezen.

CHASIN' logoEezeebee Optimizers