20 mei 2021 – Gratis webinar: Eezeebee Update – One More Thing!

Bij Apple is de uitspraak “One More Thing” beroemd en dit label willen we graag op dit webinar plakken. Tijdens het webinar op 20 mei wordt u meegenomen in een aantal nieuwe functies en toepassingen binnen de Eezee B2B webshop. Zo wordt de verbeterde interface getoond en worden de nieuwste ontwikkelingen gedeeld.

Kent u die typische B2C search essentials, zoals die in high-end webshops van o.a. Fonq, Case, PME of Kleertjes.com worden gebruikt? Deze search essentials/toepassingen, waaronder instant search, autocorrectie, zoeken op synoniemen en meer dragen bij aan een verbeterde klantervaring en meer verkopen. Wilt u binnen uw B2B webshop ook gebruik maken van deze voordelen? Tijdens het webinar laten wij u zien hoe dit er binnen de Eezee B2B webshop uitziet.

Aansluitend hierop zullen wij u ook merchandise tooling tonen, waarmee u slimme filters en facetten kan toepassen binnen de Eezee B2B webshop. Denk hierbij aan guided selling en recommendations, waarin u eye catchers kunt uitlichten en up- en cross-sell optimaal kunt benutten op basis van business rules.

Meld u aan voor het webinar op 20 mei om 10:00.


Agenda:

  • Interface, what’s new?
  • B2C vs B2B search essentials
  • Slimme filters en recommendations

Zien wij u op 20 mei?

Tweakwise