Persbericht

Nijkerk, 28 september 2021

Door de samenwerking binnen de Optimizers Group hebben Eezeebee en Portal4Sales Pro klanten de mogelijkheid Tweakwise site search en merchandising te gebruiken binnen de B2B webshop. Met de integratie van Tweakwise biedt de Optimizers Group de beste B2C technieken en beleving aan B2B webshops. Hierdoor kunnen deze webshops de razendsnelle zoekfuncties en tools gebruiken voor optimale volgorde en filtering van producten.

Eezeebee en Portal4Sales Pro klanten zullen de komende periode de mogelijkheid krijgen om hun bestaande B2B webshops te upgraden met deze unieke functies die door grote B2C e-commerce bedrijven als FonQ, Kleertjes.com en Greetz gebruikt worden. Met deze stap versterken de merken Eezeebee en App4Sales hun B2B Webshop propositie enorm.

Over Tweakwise

Tweakwise is de complete SaaS-suite voor het optimaliseren van alle aspecten van een webshop. Met oplossingen voor gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations bedient Tweakwise al ruim 300 e-commerce partijen. Zij zien hun conversie met meer dan 15% stijgen met alle bijbehorende voordelen zoals minder retouren en een hogere NPS. Het innovatieve SaaS pakket geeft e-commerce managers de volledige controle over alle aspecten van hun shop.

Over Optimizers Group

De Optimizers Group is een internationale leverancier van op SaaS gebaseerde software en mobiele apps voor de supply chain, logistiek en e-commerce markten. Vanuit kantoren in Nederland, Zweden en de VS heeft Optimizers Group 130 medewerkers in dienst en bedienen zij meer dan 1.000 internationale groothandels en handelsbedrijven in 28 landen. Kijk op https://www.optimizers.nl voor de producten en diensten.

Optimizers Group bestaat uit: Optimizers, Netivity, Tweakwise, Eezeebee en App2Track.

LingaDore