Na het ontstaan van de Optimizers Group en het bundelen van de krachten van Optimizers met Eezeebee in 2019 en Netivity in 2020 zullen vanaf nu alle drie de merken verder gaan onder de merknaam Optimizers.

“Met een vernieuwde uitstraling door een nieuwe huisstijl en website willen we voor alle klanten en medewerkers duidelijker maken wie ze zijn en welke geweldige oplossingen we hebben in de hele Order-to-Delivery keten”, zegt Heiko van de Vlugt van Optimizers.

In hun nieuwe logo zit een kenmerkende + waarmee ze aangeven dat hun oplossingen niet alleen een plus voor hun klanten geven maar ze ook meer dan één specialisme hebben. Door gezamenlijk de merknaam Optimizers te voeren gaan ze hun Order to Delivery Suite duidelijker in de markt positioneren.

Noot voor de redactie
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers, Heiko van der Vlugt, e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188. De directe link naar de site van Optimizers is: https://www.optimizers.nl

Over Optimizers

Optimizers werkt met 160 medewerkers vanuit Nijkerk, Zwolle, Groningen en Stockholm. Als snelgroeiende internationale leverancier leveren zij op SaaS gebaseerde software en mobiele apps voor de supply chain, e-commerce en transport & home delivery.

Met sterke merken als Tweakwise, Core commerce, App4Sales, Warpspeed WMS en App2Track is Optimizers gespecialiseerd in de gehele Order-to-Delivery keten.

Rebranding