Enkele key features

B2C en B2B e-commerce in één platform

Easy to get started

Mobile

Hoe het werkt

Eezeebee fashion

Eezee B2B

Je producten zijn nooit meer dan een klik verwijderd van je zakelijke klanten. Waar ze ook zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Eezee B2C

Bied de consument een boeiende gepersonaliseerde shopping ervaring. Dat versterkt je merk en draagt bij aan een hogere conversie

Eezee Sales

Ondersteun je verkoopteam met het gebruik van mobiele apparaten. Gebruik de Eezee Sales App als het ook op offline werken aankomt

Eezee PIM

Consolideer en beheer al je artikelen en je gestructureerde en ongestructureerde productinformatie tbv diverse kanalen op één locatie

Ontdek Eezeebee
Heeft je groothandel behoefte aan een volledig geïntegreerde, multi-channel e-commerce suite die naadloos aansluit op je bedrijfsvoering? Met de oplossingen van Eezeebee beheer je elk onderdeel via één platform, voldoe je aan de eisen van de hedendaagse consument, verbetert je efficiency, reduceer je fouten en stijgt je rendement.

Betrek je klanten
Het traditionele distributie- en wholesalemodel verandert snel. Het is nu een hele andere tak van sport dan 10 jaar geleden. Vandaag de dag gedragen steeds meer B2B-klanten zich als consumenten, met een verlangen naar selfservice tools die hen, via hun mobiele apparaten, direct toegang tot productinformatie geeft. Veel consumenten kopen direct bij groothandel of fabrikanten door middel van eenvoudig te gebruiken e-commerce websites

Ontdek de kracht van een Software platform ontwikkeld voor de Cloud

Moderniseer je bedrijfsvoering
Het bedrijven van een succesvolle groothandel vereist gelijke tred houden met veranderingen in de technologie, rekening houden met de behoefte van je klant, prijsmodellen en nog veel meer. Je onderneming zal ook moeten reageren op veranderingen in de totale markt.

Het Eezee platform biedt een ‘level playing field’ oplossing die je helpt je distributie-infrastructuur te moderniseren waardoor je efficiënter kunt werken. Bovendien groeit Eezeebee met je bedrijf mee zodat je voorop kunt blijven lopen en je gerust je concurrentie te lijf kunt.

Directe koppeling met je ERP
De Eezee oplossingen worden direct gekoppeld aan je backoffice ERP-systeem. Wij werken voor onze klanten samen met o.a. Reflecta XL-ENZ, K3 Pebblestone Fashion, TCOG itSuitsFashion, Exact, ACA Fashion Software, Microsoft Dynamics NAV en AX, Softwear, SAP en GenCom.

Het platform

Eezeebee ondersteunt de behoeften van zowel B2C als B2B e-commerce met een enkel platform waardoor je eenvoudig nieuwe kanalen en businessmodellen kunt ontwikkelen met een aanzienlijk lagere investering en zonder de noodzaak om hiervoor losstaande systemen op te tuigen.

Onbeperkte flexibiliteit maakt het mogelijk om voor je webshop een persoonlijke front end beleving neer te zetten die zowel consumenten als zakelijke gebruikers vandaag de dag verwachten. De applicaties sluiten naadloos op elkaar aan maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar en dat maakt het Eezeebee platform geschikt voor startende tot grote ondernemingen.

Key benefits

 • Koppelt e-commerce direct op je operationele bedrijfssystemen met een single cloud-based platform
 • Creëert relevante en gepersonaliseerde multi-channel shopping ervaringen over alle kanalen
 • Levert een consistente merkbeleving door het behoud van de volledige creatieve controle over je website
 • Zorgt voor een optimale ervaring op elk apparaat door middel van responsive webdesign
 • Maakt verkoop van meerdere merken, in diverse talen en valuta, mogelijk via een single e-commerce platform
 • Is schaalbaar en daardoor interessant voor elk type klant, groot of klein, en voor verkoop aan zowel consumenten (B2C) als zakelijke klanten (B2B)

Eezee B2B

Door onze jarenlange ervaring in de mode branche weten we als geen ander waar de mogelijkheden liggen. Door de typische fashion functionaliteiten te gebruiken kun je meteen na installatie aan de slag met een uitgebreid scala aan functies om je B2B activiteiten online te starten, of te perfectioneren.

Een enterprise-class B2B e-commerce platform, inclusief de mogelijkheid voor eenzelfde informatierijke shopervaring als een B2C website, naadloos geïntegreerd met je operationele back-end systemen zoals je ERP.

Eezeebee ondersteunt webwinkels, in-house sales, distributeurs, fabrikanten, fysieke winkels en channelpartners, allemaal vanuit een enkel platform. Eezee B2B is de oplossing om je verkoopkosten te verlagen door verbeterde processen en foutreductie, nieuwe klanten aan te trekken en te onderhouden, omzetgroei te realiseren en je bedrijf te transformeren in een snelgroeiende multi-channel onderneming.

scherm-2
 • Het aantal producten dat je wilt aanbieden en het aantal klanten die je toegang wilt geven is onbeperkt
 • Toon je productcatalogus op Model of op Stijl
 • Routine, herhaling en bulk verkoopmogelijkheden
 • Profiteer van mogelijkheden zoals dynamische product imaging, zoom, alternatieve beelden en meer
 • Gekoppeld aan je ERP worden online bestellingen automatisch omgezet in leveringen en facturen
 • Geef je klanten eigen prijzen, voorwaarden en kredietlimieten
 • Naast standaard filtering de mogelijkheid om eigen custom filters aan te maken
 • Maak productcatalogi direct beschikbaar voor je klanten
 • Bied je klanten diverse betaalmethoden aan zoals o.a. Op rekening, Buckaroo, Consignatie, of Direct betalen en beheer deze zelf
 • Maak productcatalogi direct beschikbaar voor je klanten
 • Voeg specifieke comments of een order referentie van je klant toe aan een order
 • Eezee B2B is meertalig in te richten. De shop wordt standaard in zes talen opgeleverd, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans

De mogelijkheden zijn talrijk. Wij informeren je er graag uitgebreid over tijdens een afspraak. Of neem direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demo.

Petrol Eezeebee

Eezee B2C

Door de explosie van de internet-enabled apparaten zijn je producten nooit meer dan een klik verwijderd van je winkelende publiek, waar ze zich ook mogen bevinden. De consument verwacht een geoptimaliseerde ervaring vanaf elk digitale touchpoint, op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Met Eezee B2C creëer je een online shopping ervaring. Voor desktop, laptop, tablet of mobiele telelefoon, op elke geografische locatie, zonder enige beperkingen.

 • Zorg voor een unieke merkbeleving en sterk gepersonaliseerde en boeiende B2C shopping ervaring die je conversie een impuls zal geven
 • Laat je online community groeien, cultiveer merk-evangelisten en verbeter SEO
 • Verhoog de betrokkenheid van je klanten door ze aan te moedigen hun shopping experience te delen op populaire sociale netwerken
 • Toon real-time voorraadgegevens op je site; hoeveel producten zijn er online, of in een bepaalde winkel, beschikbaar

Eezee Sales

Je vertegenwoordigers kunnen vandaag de weg op gewapend met een iPad geladen met de Eezee Sales app. Een efficiënte tool die de verkoopcyclus van je verkoper verkort door hem of haar naast je catalogi te voorzien van alle nieuwste marketingmaterialen, inzicht in de voorraad, digitale documenten zoals facturen, orderbevestigingen, orders uit het verleden etc. De klant heeft zelfs de mogelijkheid om documenten ter plaatse op de tablet te ondertekenen.

 • Ondersteun je verkoopteam door gebruik te maken van mobiele apparaten
 • Maak gebruik van een app als het op offline werken aankomt
 • Onderhoud content op één centrale plek en laat het automatisch aanpassen aan het formaat van elk apparaat

Eezee Sales wordt geleverd als een cloud app met zeer betaalbare maandelijkse abonnementskosten.

Eezee sales app
Eezeebee scherm

Eezee PIM

PIM is een aanpasbaar framework waarmee je alle kritische informatie die een product beïnvloedt kunt verbinden, organiseren, beheren, volgen, consolideren en centraliseren. Het biedt een gestroomlijnd proces voor goede communicatie en samenwerking tussen product stakeholders, productontwikkeling, merchandising, design, fabricage, kwaliteit en andere belangrijke disciplines.

Met Eezee PIM beheer je artikelen en productinformatie ten behoeve van alle kanalen consistent op één locatie.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform en een ERP-koppeling licentie.

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.