Enkele key features

Real-time customer service

Klantspecifieke prijzen

Retailers & agenten

De nummer 1 B2B voor fashion

Door onze jarenlange ervaring in de fashion branche weten we als geen ander waar de mogelijkheden liggen. Door de typische fashion functionaliteiten te gebruiken kun je meteen na installatie aan de slag met een uitgebreid scala aan functies om je B2B activiteiten online te starten, of te perfectioneren.

Eezeebee heeft een enterprise-class B2B e-commerce platform, inclusief de mogelijkheid voor eenzelfde informatierijke shopervaring als een B2C website, naadloos geïntegreerd met je operationele back-end systemen zoals je ERP.

Het programma ondersteunt webwinkels, in-house sales, distributeurs, fabrikanten, fysieke winkels en channelpartners, allemaal vanuit een enkel platform.

Eezee B2B is de oplossing die je in staat stelt je verkoopkosten te verlagen door verbeterde processen en foutreductie, nieuwe klanten aan te trekken en te onderhouden, omzetgroei te realiseren en je bedrijf te transformeren in een snelgroeiende multi-channel onderneming.

Meer key-features

Customization
Creëer je eigen look & feel met behulp van een handige template editor en beschikbare grid funktionaliteit.

Prijzen
Geef je klanten eigen prijzen, voorwaarden en kredietlimieten

Betaalmethodes
Bied je klanten diverse betaalmethoden aan zoals op rekening kopen, kredietlimieten en direct betalen

Voorraadgegevens
Toon real-time voorraadgegevens

Klantspecifiek
Ontsluit product catalogi direct naar je klanten en maak het mogelijk dat ze op je voorraden werken; limiteer wie een bepaalde inhoud en prijzen kan bekijken

Real-Time Customer Service
Voorzie je klanten van een beveiligde ‘customer service’ waarin zij zelfstandig hun bestelgeschiedenis kunnen bekijken, details van elke verkooporder of een orderstatus, zendingen kunnen volgen of re-orders kunnen plaatsen

  • De shop is geschikt voor voorverkoop, voorraad en noos
  • Toon afbeeldingen van items die vaak worden gekocht en waarin je klant wellicht ook geïnteresseerd is; makkelijk voor je klant en een opportunity om je verkoop te verhogen
  • Plaats items op een wishlist die je later kunt omzetten in een order
  • Bepaal eenvoudig zelf de look & feel van je webshop
  • Stel filters in op product, groep, kleur, categorie en/of prijs
  • Geef kortingen (bedrag, percentage of een marge wijziging) op variant/klant niveau als promotie
  • Accepteer backorders en verkoop niet alleen op basis van je beschikbare voorraad maar ook op de voorraad die nog binnen moet komen
  • Eezee B2B kent de mogelijkheid om te werken met prepacks, de inrichting van je ERP is hierbij wel van belang
  • Geen IT-hulp nodig, voeg gemakkelijk zelf informatie, marketingmateriaal of andere bestanden toe
  • Sla een order tussentijds op om ‘m op een later tijdstip af te maken

Engagement
Als groothandel is het belangrijk om te erkennen dat je B2B klanten steeds meer tech-gericht zijn. Millenials hebben de plek van veel babyboomers overgenomen in inkoop- en managementfuncties. Zij shoppen op tablets en smartphones en verwachten op ieder gewenst moment hun benodigdheden online te kunnen kopen op informatieve, contentrijke en volledig functionele e-commerce websites; één plek waarop ze al hun aankopen kunnen doen. Voor leveranciers die online aankopen nodeloos ingewikkeld maken hebben ze weinig geduld, die zullen deze potentiële klanten snel verliezen aan hun meer tech-savvy concurrenten.

Deze generatieverschuiving speelt nu al en zal de komende jaren versnellen wanneer de laatste babyboomers met pensioen gaan. Daarom moet je als wholesaler stoppen met e-commerce websites te zien als  add-ons en in plaats daarvan kijken hoe e-commerce de kritische spil van je bedrijfsvoering kan worden.

Ontdek de kracht van een Software platform ontwikkeld voor de Cloud

In Eezee B2B zitten diverse elementen waarmee je eenvoudig de look & feel kan aanpassen voor een optimale merkbeleving. Ingelogd als klant of agent kan men direct je collecties online bekijken. De gebruiker kan via het persoonlijke dashboard voorverkoop- en/of stockorders plaatsen, bestaande orders, facturen en verzendingen inzien.

Uitgebreide zoek -en filteropties zorgen ervoor dat zowel je agent als je directe afnemer snel het gewenste artikel kan vinden. Ter voorbereiding van de drukke salesperiode kan er per klant een order voorbereid worden door je salesoffice zodat deze al klaar staat op het moment van klantbezoek.

Uitnodigende omgeving, tot in de puntjes meertalig
Je klant ziet je artikelen voor de juiste prijs, kan facturen en pakbonnen inzien en bijvoorbeeld EAN-codes downloaden. We horen met regelmaat van onze klanten terug dat gebruikers Eezee B2B ervaren als een uitnodigende omgeving waarin eenvoudig orders geplaatst kunnen worden. Daarnaast wordt het gebruikersgemak nog eens extra ondersteund doordat de omgeving tot in de kleinste puntjes meertalig is.

Stel je eens voor, je klanten, agenten en je salesoffice samen laten werken binnen één online omgeving. Een volledige integratie met je ERP zonder ingewikkelde implementatie: het ideale online business portaal.

Eerst zien, dan geloven? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een demo en ervaar zelf de talloze mogelijkheden en gebruikersvriendelijkheid van onze oplossing.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform en een ERP-koppeling licentie.

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.