Een productfeed, ook wel een XML-feed, of datafeed genoemd, is een bestand dat alle informatie bevat over je producten. Een dergelijke feed, die wij met een vaste interval uploaden, heeft als voordeel dat je informatie altijd up-to-date èn eenvoudig te verwerken voor je affiliated partners is.

Channel management met Eezee PIM

Het continue bijwerken van de laatste merk- en productcontent op de diverse digitale platformen die je organisatie gebruikt is een bijna onmogelijke opgave, met inconsistentie tot gevolg. Met Eezee Channel Manager wordt het vervangen of uitrollen van nieuwe digitale platformen een stuk eenvoudiger. Met deze tool kun je alle (front-office) systemen met actuele merk- en productcontent voorzien.

Door middel van content syndicatie word je merk- en productcontent verspreid naar systemen en media van derden. Het geeft je de regie om per partner, media of systeem (websites, webshops, mobile apps, digitale point of sale kiosken) te bepalen welke content (productfoto’s video’s, specificaties, handleidingen, folders) deze ontvangt. Dit stelt je in staat om strategische partners bijvoorbeeld te belonen met exclusieve content wat mogelijk resulteert in betere conversie en dus meer verkopen in voorkeurskanalen.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform en een ERP-koppeling licentie.

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.