Eezee Channel Manager

Eezee Channel Manager, de optimale feed managementtool voor de fashion branche

Een productfeed, ook wel een XML-feed, of datafeed genoemd, is een bestand dat alle informatie bevat over je producten. Een dergelijke feed, die wij met een vaste interval uploaden, heeft als voordeel dat je informatie altijd up-to-date èn eenvoudig te verwerken voor je affiliated partners is.

Channel management met Eezee PIM

Het continue bijwerken van de laatste merk- en productcontent op de diverse digitale platformen die je organisatie gebruikt is een bijna onmogelijke opgave, met inconsistentie tot gevolg. Met Eezee Channel Manager wordt het vervangen of uitrollen van nieuwe digitale platformen een stuk eenvoudiger. Met deze tool kun je alle (front-office) systemen met actuele merk- en productcontent voorzien.

Door middel van content syndicatie word je merk- en productcontent verspreid naar systemen en media van derden. Het geeft je de regie om per partner, media of systeem (websites, webshops, mobile apps, digitale point of sale kiosken) te bepalen welke content (productfoto’s video’s, specificaties, handleidingen, folders) deze ontvangt. Dit stelt je in staat om strategische partners bijvoorbeeld te belonen met exclusieve content wat mogelijk resulteert in betere conversie en dus meer verkopen in voorkeurskanalen.

Software as a Service (SaaS)

Eezeebee werkt op basis van Software as a Service, vaak afgekort als SaaS, ook weleens Software ‘on demand’ genoemd. SaaS is software die als een online-dienst wordt aangeboden. De klant hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit bijvoorbeeld een contract per maand, per gebruiker, eventueel in combinatie met andere parameters. Eezeebee zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, de gebruiker benadert de software bij Eezeebee over het internet.

SaaS is een geëvolueerde vorm van Application Service Provider (ASP- diensten, een onderneming die via internet de mogelijkheid biedt om bedrijfssoftware te gebruiken, bijvoorbeeld een ERP-pakket) en wordt gezien als de applicatielaag van cloud-computing (het via een netwerk - vaak het internet - op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens) waarbij het Platform (PaaS) en de Infrastructuur (IaaS) als onderliggende lagen worden toegepast. Zonder deze onderliggende lagen is er geen sprake van het flexibel verhogen of verlagen van het verbruik of de gebruikers.

Voordelen van SaaS

  • De klant hoeft de software en de daarvoor benodigde hardware niet aan te schaffen, maar betaalt slechts voor het gebruik ervan;
  • De software en hardware wordt niet bij de klant geïnstalleerd, maar bij Eezeebee. Onze klant heeft toegang tot de software via internet, of een privénetwerk;
  • Eezeebee verzorgt het applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en dergelijke;
  • Er is één versie voor alle gebruikers;
  • Het is schaalbaar. De applicatie wordt benaderd via een webbrowser;
  • Vanaf één centrale plek kan Eezeebee met één handeling updates (verbeteringen) en zelfs upgrades (nieuwe versies) doorvoeren.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform, ERP-koppeling licentie en een SDK licentie (Software Development Kit).

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Customization
Gewenste aanpassingen en uitbreidingen worden vooraf begroot. Om de software te kunnen laten aanpassen is de SDK licentie noodzakelijk.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.

ERP Koppeling

We hebben standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in je systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.