Eezee Sales

Ondersteun je verkoopteam door gebruik te maken van Eezee Sales. Een catalogus, lookbook en orderformulier: alles in één app

Enkele key features

Pre-sale, stocksale, noos en future stock

Standaard koppeling met de meeste ERP-systemen

On- en Offline

Je vertegenwoordigers kunnen aarzelen om de technologie van de nieuwe mobiele economie te adopteren. Geef ze eens ongelijk. Ze hebben immers een verkooptechniek die werkt en tot voor kort heeft het ook voor hun klanten prima gewerkt. Maar de tijden zijn veranderd. Je B2B-klanten zijn gewend geraakt aan alle gemakken die de mobiele technologie qua koopervaring biedt.

Voor een efficiënte verkooporganisatie is het handig dat ook je vertegenwoordigers over alle informatie beschikken van klanten en producten. Maar nog beter is het als zij in staat zijn om bij hun klanten direct orders in te voeren.

Eezee Sales biedt deze mogelijkheden. Een mobiele salestool die je medewerkers effectiever laat werken en de administratieve afhandeling van je verkoopproces in hoge mate vereenvoudigd.

Je vertegenwoordigers gaan de weg op met een iPad geladen met de Eezee Sales app voorzien van alle nieuwste marketingmaterialen, inzicht in de voorraad, digitale documenten zoals facturen, orderbevestigingen, orders uit het verleden et cetera. De klant heeft zelfs de mogelijkheid om documenten ter plaatse op de iPad te ondertekenen. Eezee Sales is een efficiënte tool die de verkoopcyclus van je verkoper verkort.

Eezee Sales is onderdeel van het Eezee B2B platform, hét e-commerce platform voor de mode branche

Meer key-features

Pre-sale, stocksale, noos en future stock
Altijd je volledige catalogus bij de hand. Je kunt gedetailleerde afbeeldingen laten zien, items filteren en zoeken, voorraadniveaus checken en met klantspecifieke prijzen werken.

Online en offline orders invoeren
Tijdens het bezoek aan de klant voert je salesrep orders direct in. Indien er geen internetverbinding is wordt de order na synchronisatie automatisch verwerkt in je ERP.

Software as a service
Je hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af per maand per gebruiker Alle gegevens zijn 24/7 beschikbaar via een cloud service van Rackspace, onze vaste hosting partner.

Altijd up to date
Geef je verkoopteam altijd direct toegang tot de laatst bijgewerkte productinformatie, voorraadniveaus, de nieuwste modellen en correcte prijzen.

Directe koppeling met je ERP
Koppel direct met je backoffice ERP-systeem. Alle belangrijke systemen worden ondersteund. Onze klanten gebruiken o.a. Microsoft Dynamics NAV en AX, Reflecta XL-ENZ, TCOG itSuitsFashion, Softwear, K3 Pebblestone Fashion, ACA Fashion Software, SAP en Styleman fashion software.

Meertalig
Met Eezee Sales geef je je verkopers een mobiele tool in handen waarmee ze meerdere merken, in diverse talen en valuta, op intuïtieve wijze aan de man kunnen brengen.

Bespaar op samples
Maak gebruik van hoge resolutie afbeeldingen om al je producten in detail weer te geven zonder dat je verkoper van al deze items een sample hoeft mee te nemen.

Lookbooks en Buy the look
Inspireer je klanten met je campagnebeelden in mooi vormgegeven lookbooks. Markeer sets of kleurcombinaties en leg deze integraal in de winkelmand en verkoop eenvoudig de gehele look.

Met Eezee Sales kunnen je commerciële medewerkers op een eenvoudige manier via een iPad toegang krijgen tot de gegevens van (hun eigen) klanten. Zij hebben inzage in de voorraad, prijzen en orderhistorie per klant en kunnen tijdens hun klantbezoek direct orders invoeren of, indien er geen internetverbinding is, op een later moment synchroniseren om de info te laten verwerken in het ERP.

Je beschikt hiermee dus over zowel een online- als een offline-oplossing. Binnen al onze oplossingen is naast de vormgeving ook de inhoud flexibel in te richten en daardoor specifiek af te stemmen op een up to date situatie door extra gegevens uit je ERP, of uit Eezee PIM/PLM, toe te voegen. Eezee Sales zorgt ervoor dat je medewerkers hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren met al het gebruikersgemak dat je van moderne software mag verwachten.

• Gebruikersvriendelijke applicatie
• Eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl en look & feel
• Vaste eenmalige kosten
• Zeer betaalbaar maandelijks abonnement
• Je verkoop buitendienst heeft geen toegang tot je ERP nodig

Software as a Service (SaaS)

Eezeebee werkt op basis van Software as a Service, vaak afgekort als SaaS, ook weleens Software ‘on demand’ genoemd. SaaS is software die als een online-dienst wordt aangeboden. De klant hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit bijvoorbeeld een contract per maand, per gebruiker, eventueel in combinatie met andere parameters. Eezeebee zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, de gebruiker benadert de software bij Eezeebee over het internet.

SaaS is een geëvolueerde vorm van Application Service Provider (ASP- diensten, een onderneming die via internet de mogelijkheid biedt om bedrijfssoftware te gebruiken, bijvoorbeeld een ERP-pakket) en wordt gezien als de applicatielaag van cloud-computing (het via een netwerk - vaak het internet - op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens) waarbij het Platform (PaaS) en de Infrastructuur (IaaS) als onderliggende lagen worden toegepast. Zonder deze onderliggende lagen is er geen sprake van het flexibel verhogen of verlagen van het verbruik of de gebruikers.

Voordelen van SaaS

  • De klant hoeft de software en de daarvoor benodigde hardware niet aan te schaffen, maar betaalt slechts voor het gebruik ervan;
  • De software en hardware wordt niet bij de klant geïnstalleerd, maar bij Eezeebee. Onze klant heeft toegang tot de software via internet, of een privénetwerk;
  • Eezeebee verzorgt het applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en dergelijke;
  • Er is één versie voor alle gebruikers;
  • Het is schaalbaar. De applicatie wordt benaderd via een webbrowser;
  • Vanaf één centrale plek kan Eezeebee met één handeling updates (verbeteringen) en zelfs upgrades (nieuwe versies) doorvoeren.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform, ERP-koppeling licentie en een SDK licentie (Software Development Kit).

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Customization
Gewenste aanpassingen en uitbreidingen worden vooraf begroot. Om de software te kunnen laten aanpassen is de SDK licentie noodzakelijk.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.

ERP Koppeling

We hebben standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in je systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.