Hallo, wij zijn Eezeebee!We are passionate about fashion
and e-commerce

Zowel binnen B2B als B2C organisaties wordt het verbeteren van de klantervaring gezien als een belangrijke voorwaarde tot succes. Anno 2020 gaat B2C e-commerce over het kennen van je klant en het opbouwen van loyaliteit.

De klant staat nog meer centraal en het behoud van je klanten wordt, na omzet, de belangrijkste maatstaf voor succes. Personalisatie wordt steeds belangrijker als antwoord op hoe prijsconcurrentie te bestrijden en een trouwe klantenbasis te ontwikkelen. Big data-initiatieven groeien in prioriteit, zeker wanneer organisaties proberen om meer te leren over hun klanten.

Voor B2B organisaties vormt de, steeds meer multi-channel acterende, zakelijke klant, een groeiende uitdaging. De vraag naar websites waar zakelijke klanten zelf productinformatie kunnen raadplegen, vergelijken en bestellen, stijgt enorm snel. De hedendaagse klant verwacht dat deze dienstverlening altijd, dus 24/7, en overal beschikbaar is, voor elk apparaat (computer, tablet en smartphone). Ze willen daarnaast persoonlijk benaderd en bediend worden en geen irrelevante informatie voorgeschoteld krijgen.

Eezeebee is specialist in e-commerce fashion oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in de fashion branche weten we als geen ander waar de mogelijkheden liggen. We hebben een multi-channel e-commerce platform ontwikkeld dat zich kenmerkt door gebruikersgemak, eenvoud en schaalbaarheid: één centraal platform voor de aansturing van zowel je online groothandel als retail activiteiten, gecombineerd met alle goede elementen van je ERP.

Ben je werkzaam in de mode branche en wil je weten wat wij allemaal voor je organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden van onze oplossingen.

Eén vloeiende suite voor de fashion branche

Eezeebee is dé e-commerce oplossing voor de fashion branche. Het platform biedt een scala aan functionaliteit in haar multi-channel suite en kenmerkt zich door gebruikersgemak, eenvoud en schaalbaarheid.

Petrol Eezeebee
Eezeebee fashion

Verbaas de veeleisende consument

Vandaag de dag liggen de verwachtingen van de consument hoger dan ooit.  Ongeacht welk kanaal er gebruikt wordt, je klant wil een state-of-the-art shopping ervaring. Jouw merk staat immers gelijk aan de interactie met de omgeving waarin het wordt aangeboden.

Tegelijkertijd bewegen je zakelijke klanten dezelfde kant op. Als consument zijn zij gewend geraakt aan persoonlijke online winkelervaringen, via mobiel of via desktop. Kortom, je B2B klant stelt dezelfde hoge eisen als je B2C klant. Met de Eezee-oplossingen van Eezeebee bent je hierop voorbereid.

De toekomst van e-commerce

Het geavanceerde multichannel platform van Eezeebee biedt je de mogelijkheid jouw e-commerce activiteiten op alle vlakken optimaal uit te voeren. Eezeebee is de toekomst van e-commerce in fashion.
Of het nu Product Lifecycle Management, B2C, B2B, Product Informatie Management, Customer services, het gebruik van mobiele apparaten, je catalogus printen, dropshipment, channel management, of het genereren van feeds is: Eezeebee biedt jou en jouw klanten een ongeëvenaarde e-commerce ervaring.

Een overzicht van onze partners

Meer dan 200 modemerken werken dagelijks met onze oplossingen.

Een overzicht van enkele van onze klanten:

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform en een ERP-koppeling licentie.

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.