Hallo, wij zijn Eezeebee!We are passionate about fashion
and e-commerce

Zowel binnen B2B als B2C organisaties wordt het verbeteren van de klantervaring gezien als een belangrijke voorwaarde tot succes. Anno 2017 gaat B2C e-commerce over het kennen van je klant en het opbouwen van loyaliteit.

De klant staat nog meer centraal en het behoud van je klanten wordt, na omzet, de belangrijkste maatstaf voor succes. Personalisatie wordt steeds belangrijker als antwoord op hoe prijsconcurrentie te bestrijden en een trouwe klantenbasis te ontwikkelen. Big data-initiatieven groeien in prioriteit, zeker wanneer organisaties proberen om meer te leren over hun klanten.

Voor B2B organisaties vormt de, steeds meer multi-channel acterende, zakelijke klant, een groeiende uitdaging. De vraag naar websites waar zakelijke klanten zelf productinformatie kunnen raadplegen, vergelijken en bestellen, stijgt enorm snel. De hedendaagse klant verwacht dat deze dienstverlening altijd, dus 24/7, en overal beschikbaar is, voor elk apparaat (computer, tablet en smartphone). Ze willen daarnaast persoonlijk benaderd en bediend worden en geen irrelevante informatie voorgeschoteld krijgen.

Eezeebee is specialist in e-commerce fashion oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in de fashion branche weten we als geen ander waar de mogelijkheden liggen. We hebben een multi-channel e-commerce platform ontwikkeld dat zich kenmerkt door gebruikersgemak, eenvoud en schaalbaarheid: één centraal platform voor de aansturing van zowel je online groothandel als retail activiteiten, gecombineerd met alle goede elementen van je ERP.

Ben je werkzaam in de mode branche en wil je weten wat wij allemaal voor je organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden van onze oplossingen.

Eén vloeiende suite voor de fashion branche

Eezeebee is dé e-commerce oplossing voor de fashion branche. Het platform biedt een scala aan functionaliteit in haar multi-channel suite en kenmerkt zich door gebruikersgemak, eenvoud en schaalbaarheid.

Verbaas de veeleisende consument

Vandaag de dag liggen de verwachtingen van de consument hoger dan ooit.  Ongeacht welk kanaal er gebruikt wordt, je klant wil een state-of-the-art shopping ervaring. Jouw merk staat immers gelijk aan de interactie met de omgeving waarin het wordt aangeboden.

Tegelijkertijd bewegen je zakelijke klanten dezelfde kant op. Als consument zijn zij gewend geraakt aan persoonlijke online winkelervaringen, via mobiel of via desktop. Kortom, je B2B klant stelt dezelfde hoge eisen als je B2C klant. Met de Eezee-oplossingen van Eezeebee bent je hierop voorbereid.

De toekomst van e-commerce

Het geavanceerde multichannel platform van Eezeebee biedt je de mogelijkheid jouw e-commerce activiteiten op alle vlakken optimaal uit te voeren. Eezeebee is de toekomst van e-commerce in fashion.
Of het nu Product Lifecycle Management, B2C, B2B, Product Informatie Management, Customer services, het gebruik van mobiele apparaten, je catalogus printen, dropshipment, channel management, of het genereren van feeds is: Eezeebee biedt jou en jouw klanten een ongeëvenaarde e-commerce ervaring.

Een overzicht van onze partners

Meer dan 100 modemerken werken dagelijks met onze oplossingen.

Een overzicht van enkele van onze klanten:

Software as a Service (SaaS)

Eezeebee werkt op basis van Software as a Service, vaak afgekort als SaaS, ook weleens Software ‘on demand’ genoemd. SaaS is software die als een online-dienst wordt aangeboden. De klant hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit bijvoorbeeld een contract per maand, per gebruiker, eventueel in combinatie met andere parameters. Eezeebee zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, de gebruiker benadert de software bij Eezeebee over het internet.

SaaS is een geëvolueerde vorm van Application Service Provider (ASP- diensten, een onderneming die via internet de mogelijkheid biedt om bedrijfssoftware te gebruiken, bijvoorbeeld een ERP-pakket) en wordt gezien als de applicatielaag van cloud-computing (het via een netwerk - vaak het internet - op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens) waarbij het Platform (PaaS) en de Infrastructuur (IaaS) als onderliggende lagen worden toegepast. Zonder deze onderliggende lagen is er geen sprake van het flexibel verhogen of verlagen van het verbruik of de gebruikers.

Voordelen van SaaS

  • De klant hoeft de software en de daarvoor benodigde hardware niet aan te schaffen, maar betaalt slechts voor het gebruik ervan;
  • De software en hardware wordt niet bij de klant geïnstalleerd, maar bij Eezeebee. Onze klant heeft toegang tot de software via internet, of een privénetwerk;
  • Eezeebee verzorgt het applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en dergelijke;
  • Er is één versie voor alle gebruikers;
  • Het is schaalbaar. De applicatie wordt benaderd via een webbrowser;
  • Vanaf één centrale plek kan Eezeebee met één handeling updates (verbeteringen) en zelfs upgrades (nieuwe versies) doorvoeren.

Investeringscomponenten

Applicatie licenties
De Eezeebee SaaS Licentie kent de volgende modules: de basislicentie voor de losse bouwstenen van het platform, ERP-koppeling licentie en een SDK licentie (Software Development Kit).

Set-up en Configuratie
Eezeebee installeert de software-onderdelen op een shared, of een dedicated server en configureert de software conform de eisen van de klant.

Customization
Gewenste aanpassingen en uitbreidingen worden vooraf begroot. Om de software te kunnen laten aanpassen is de SDK licentie noodzakelijk.

Onderhoudscontract
Onder het optionele onderhoudscontract heeft onze klant zonder meerkosten recht op minor en major upgrades en op de installatie daarvan.

Hosting
Eezeebee kent een breed scala van hostingmogelijkheden, variërend van een shared hosting omgeving tot een load-balanced infrastructuur met vele servers.

SLA
Er zijn verschillende service-overeenkomsten beschikbaar op zowel hosting- als applicatieniveau.

ERP Koppeling

We hebben standaard koppelingen met diverse populaire boekhoudkundige- en ERP-systemen. De koppeling behandelt het systeem waar jouw organisatie gebruik van maakt als hoofddatabase voor klant- en productinformatie. Eventuele wijzigingen in je systeem in bijvoorbeeld prijsinformatie worden in Eezeebee gesynchroniseerd, orders op basis van up to date info worden direct naar jouw systeem verzonden waardoor handmatige invoer van (aangepaste) gegevens niet meer nodig is.